събота, 20 декември 2008 г.

Представям ви сайтът на КупиМиМамо.бг

стартира официално:
19-12-2008

От днес, 19 декември 2008 година, стартира официално новият сайт www.kupimimamo.bg, основно ориентиран към нас, обикновените родители, които искат да осигурят на своите малки деца най-доброто, когато понякога средствата за това мъчително не достигат.

В КупиМиМамо място ще намерят място обявите за онези красиви и свързани с прекрасни спомени дрешки, играчки, обувки, колички и какво ли още не, които сме купували с толкова любов, но вече не са ни нужни, а изглежват почти като нови! Тук ще бъде мястото да ги дадем на приемливи цени на други майки и бащи, които да дарят децата си с красива изненада и полезна придобивка.

Екипът на КупиМиМамо, част от тази аудитория, с огромна любов разработи този сайт за Вас и за Вашите любими дечица, за да можем адекватно да отговорим на затрудненията, породени от днешното ни време и да отгледаме и възпитаме едно достойно поколение, с което да се гордеем. Въпреки трудностите!

Силата на родителската обич няма граници и също така ние, заедно с Вас, искаме да развием този проект така, че да си бъдем полезни максимално един на друг. Затова ще сме Ви безкрайно признателни за всички отзиви, мнения, препоръки, както за развитието на сайта, така и за самия проект като цяло.

самият сайт: www.kupimimamo.bg

2 коментара:

Unknown каза...

WTF??
Цитирам: "... новият сайт www.kupimimamo.bg, основно ориентиран към нас, обикновените родители, които ..."
Край на цитата... Ти да не си станал баща?

Koycho Mitev каза...

Сайтът е добър и може да се развива. Проблемът на собствениците е да го разгласят. Ще стане! Успех!