петък, 26 септември 2008 г.

Историята продължава

Така да продължим по темата. Цялата работа става заради някаква грешка и на практика аз 10 дена от 16.09 до 26.09 се казвам АНГЕЛ НАЧЕВ. Вчера се въртяха телефони, караници и какво ли не още. Най интересното - служител на НОИ ми каза в БЪЛГАРИЯ нещата никога няма да се оправят по електронен път! Ако си размърдам задника и отида при тях и си кажа болката само тогава могат да ми обърнат внимание. Е греши човека :) няколко корекци и няколко по сериозни разговора по телефона ми върнаха фамилийката :)
Днес 26.09.2008 официално бях преименуван пак на АНГЕЛ ВАЧЕВ. Ако не вярвате прилагам пак извадка от здравното :)
Така че добавя купона с българската администрация се отлага за сега :) Ама ако мислят пак да ми сменят името нека поне ми се обадят за да се подготвя подобаващо.

четвъртък, 25 септември 2008 г.

Днес 25.09.2008 РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и Българската държавна администрация реши че аз Ангел Вачев няма да се наричам така. Държавата реши че аз от днес се казвам Ангел НАЧЕВ.
Защо ? А де :)
От месец се опитвам да си оправя фамилията в НАП - дори се обаждах на няколко от техните служители да им кажа че аз се казвам АНГЕЛ ВАЧЕВ и те най-благоразумно си ъпдейтнаха базата данни и там където излизах с Вачев вече съм НАЧЕВ.
Прилагам скриншот от системата на здравното осигуряване:

Тук е мястото да благодаря на Българската администрация за това прекръстване и да ги поканя на купон да пием по една ракиика по случая.
НАЗДРАВЕ мои любими държавни служители.